Despre noi

CENTRAL CLUJ-NAPOCA

Adresă:

Strada Regele Ferdinand 22-26, Cluj-Napoca, România, 400110

Orar de funcționare:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 20:00
Duminică: Închis
Parking: Non-Stop

Telefon:

+40264594140 | +40744589305

“Ne vedem la Central” pentru cumpărături, cadouri, întâlniri la cafea, mese cu prietenii, o zi de muncă într-o atmosferă friendly sau pur și simplu pentru că e locul perfect să ne vedem în centrul orașului.

Emblemă a străzii Regele Ferdinand, astăzi, Centralul oferă clujenilor un spațiu de shopping divers, cu servicii multiple, peste 50 de branduri, zone de loisir sau co-working, continuând tradiția de centru de cumpărături pentru clujeni.

Tradiția a început în anii ’70, odată cu construcția Centralului, cel mai mare și mai interesant magazin din Transilvania, nu doar datorită investiției de 40 de milioane de lei, ci mai ales varietății ofertei comerciale, a eleganței interioare și… scărilor rulante, ceva absolut nemaivăzut pentru majoritatea românilor la acel moment.

Treptat avangardistul magazin Central a fost afectat de penuria de bunuri de consum din anii ’80 și a devenit o oglindă prafuită și deteriorată a vremurilor.

Anii ’90 au făcut posibilă schimbarea strategiei de business, transformarea magazinului în complex comercial, a cărui putere rezidă în varietatea de branduri și, implicit, diversitatea consumatorilor.

Centralul a redevenit interesant pentru public datorită investițiilor și modernizării făcute începând cu 2008, totul culminând cu rebrandingul din 2022, care a aliniat identitatea vizuală la noua eră în care am intrat.

Ca de obicei, rămâne să ne vedem la Central.